Over ons

Over ons

Welkom op de website van Au Goût Exclusif, de betrouwbare online cadeau shop!

In 1960 werd onze winkel in het leven geroepen en sindsdien zijn wij al tal van klanten tot dienst geweest. In Rotterdam en wijde omstreken is onze winkel een bekend fenomeen. Veel van de artikelen die wij aanbieden zijn zowel buiten als binnenin onze winkel in schitterende verlichte etalages te bewonderen. Vooral de afdeling met swarovski-producten met hun fonkelende kristal en prachtige bijoux geven het geheel een exclusieve uitstraling.

Tijden veranderen en de markt verandert mee. Daarom zoeken wij altijd trendgevoelige producten die goed bij onze tijd aansluiten. Om al het moois in de winkel keer op keer weer aan te vullen, reizen wij (moeder en dochter) heel Europa af. We struinen langs beurzen in bijvoorbeeld Utrecht, Milaan, Frankfurt en Birmingham; op zoek naar de mooiste en meest exclusieve artikelen voor onze klanten. Zo kunnen we onze exclusiviteit behouden en blijft de prijs voor u als klant ook aantrekkelijk.

Sinds een aantal jaren heeft Au Goût Exclusif ook een eigen webshop! Het grootste gedeelte van onze collectie is nu dus ook via het internet bij ons te bestellen. In oktober 2014 heeft onze webshop een heel nieuw jasje gekregen en we nodigen u uit om eens gezellig rond te kijken. Tips en adviezen stellen wij zeer op prijs, deze kunt u sturen naar info@augout-online.nl.

Au Goût Exclusif verkoopt een aantal bekende merken als Lampe Berger, Swarovski en Little Diva. Verder kunt u bij ons terecht voor onder andere babycadeau's, huwelijkscadeau's en cadeau's met spreuken. Door de tijd heen hebben we een grote collectie cadeau-artikelen gekregen, in een variërend prijssegment. Zo zijn kleinere cadeautjes zijn al te koop vanaf € 3,-.

In 2010 bestonden wij 50 jaar, een mijlpaal in de geschiedenis van onze winkel. RTV Rijnmond maakte naar aanleiding hiervan een tv-item over onze winkel.

Uitreiking Swarovski jaarstuk 2013
Elk jaar wordt begin januari het Swarovski jaarstuk uitgereikt tijdens onze open dag. Hiervoor nodigen wij de leden uit van de swarovski-club omdat deze dag in het teken van Swarovski staat. Op deze dag verloten wij meerdere leuke prijzen en wordt ook het jaarstuk van Swarovski uitgereikt. Klik hier als u ook lid wilt worden van de swarovski-club.

Dit is een greep uit onze collectie.

  • Baby- en kindercadeau's - Grote collectie aan leuke cadeau's voor baby's en kinderen.
  • Disney Traditions - De Disney-figuren.
  • Fotolijsten - Moderne fotolijsten en fotolijsten met swarovski-kristal en dergelijke.
  • Gilde Clowns - De vrolijke Clownfiguren uit Duitsland.
  • Honden- en kattenfiguren - Porselein en aardewerk honden en katten.
  • Lampe Berger - Branders, starterspaketten en parfum's voor een heerlijke geur in huis.
  • Ot en Sien - Figuren, spelletjes en 'table ware' van Ot en Sien.
  • Rosina Wachtmeister - De bekende kunstenares met de wereldbekende kattenfiguren.
  • Swarovski en kristal - Een grote collectie glazen en kristallen objecten, vazen, glasserviezen etc.

Ons adres is :
Au gôut exclusif
Zuidplein-Hoog 840
3083 BR Rotterdam
Bank rekening nummer: NL 07 RABO 0112775136
Bic Code: RABONL2U
KvK: 24099128 BTW: NL800728890BO1

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen of een email sturen.