Maison Berger

Maison Berger naamsverandering

Maison Berger is sinds 1 maart 2018 de nieuwe naam van Lampe Berger. Waarom? Wel, de naam Lampe Berger beperkt zich tot de bekende lampen (branders) waarmee u vieze geurtjes uit huis kunt  verwijderen. Maar dit van oorsprong Franse merk heeft de afgelopen jaren een grote stap genomen in de ontwikkeling van andere geurverspreiders, zoals geurstokjes en kaarsen. De naam Lampe Berger dekt de lading niet meer genoeg en daarom is gekozen voor de naam Maison Berger, wat letterlijk ‘Huize Berger’ betekent.

Het doorvoeren van deze nieuwe naam in onze webshop gaat geleidelijk aan, hetzelfde geldt voor de productnamen op verpakkingen. Hierdoor kan het voorkomen dat u een parfum krijgt in de oude verpakking. Dit heeft geen invloed op de werking of geur van de parfum.

Op zoek naar een specifiek product? Kies dan direct een van de onderstaande categorieën.

Wat is Maison Berger?

Maison Berger betekent letterlijk ‘Huize Berger’. Onder deze merknaam vind u verschillende producten die in huis een heerlijke geur verspreiden, denk aan geurstokjes en kaarsen. Maar de meest bekende geurverspreider is de Lampe Berger, een brandende lamp die een heerlijke geur afgeeft en vieze luchtjes vernietigt.

Wat is Lampe Berger?

Met de Lampe Berger van het merk Maison Berger haalt u een uniek product in huis dat de lucht zuivert en een heerlijke geur geeft. Weg vieze etensgeuren en weg muffe luchtjes. In tegenstelling tot de traditionele luchtverfrissers (die onaangename geurtjes onderdrukken) zuivert de Lampe Berger de lucht door de vieze geurtjes te vernietigen. Daardoor wordt de verspreiding van bacteriën voorkomen, terwijl tegelijkertijd een heerlijke geur vrij komt.

Om Lampe Berger te gebruiken hebt u twee producten nodig: een decoratieve fles met lont (ook wel een brander genoemd) en een parfum met geur naar keuze. Met veel flessen met verschillende designs en tientallen beschikbare geuren is Lampe Berger voor iedereen geschikt.

Grote variatie aan branders

Romantisch of strak en elegant of stoer, door een grote variatie aan Lampe Berger branders in verschillende prijsklassen en stijlen is er voor ieder interieur een passend exemplaar. Zo is een brander niet alleen functioneel maar ook een sfeerrijke en waardevolle toevoeging aan uw interieur. Ook op de momenten dat u geen geur in huis wilt, is de brander op zich al een plaatje in huis.

Welke geur wilt u?

U kunt uw brander vullen met de Lampe Berger geuren naar keuze, denk bijvoorbeeld aan de geur van sinaasappel en kaneel, de ruisende oceaan of de frisse geur van rozen. Wilt u wel de zuiverende functie, maar niet de bijkomende geur? Dan kunnen wij u een neutrale parfum leveren. Deze parfum zuivert alleen de lucht en geeft daarbij geen geur af. Ontdek iedere maand een nieuwe geur met de geur van de maand van Au Goût Exclusif.

Het ideale cadeau

De branders van Lampe Berger zijn verpakt in een luxe doos en zijn ideaal cadeau om te geven. In de doos zit een gebruiksaanwijzing, afsluitdop, sierdop, lont met brandsteentje en een trechter. Voor een extra speciaal cadeau kunt u ook kiezen voor één van de prachtige geschenksets.

Bekijk onze gehele collectie en kies de Lampe Berger geur en brander die bij u past.

Hoe werken de Lampe Berger branders van Maison Berger

Voorbereiding: vul de brander met het parfum van uw keuze en laat de lont twintig minuten het parfum opzuigen. Deze stappen hoeft u alleen uit te voeren als u de brander vult met een nieuw parfum of wanneer u een nieuwe lont gebruikt.

  1. Steek na de voorbereiding het steentje aan dat aan de lont zit en wacht tot de vlam kleiner wordt.
  2. Blaas de vlam uit, nu begint de geur verspreiding en zuivering.
  3. Wanneer de ruimte naar wens geurt, bedekt u het steentje met de afsluitdop en sierdop.
  4. Uw huis is nu gezuiverd en ruikt heerlijk naar een zelf gekozen geur!

Bij uitsluitend gebruik van de Lampe Berger geuren en branders kunt u de brander tweehonderd keer gebruiken.