Nieuws

DKRS sieraden lijn

DKRS sieraden lijn
Trots presenteren wij naast onze Swarovksi sieraden de nieuwe sieraden lijn van DRKS. DRKS ontwerpt en produceert luxe sieraden in Nederland, waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit wordt nagestreefd. Omdat alle items handgemaakt zijn, is elk DRKS product uniek. In de ontwerpen gebruikt DRKS veel delicate materialen zoals zoetwaterparels, kristal, facet geslepen glas, silver lined glaskraaltjes en vilt. Daarnaast spelen ook zilver, silver plated en vergulde elementen een belangrijke rol in de designs. Het enige .

Nieuwe collectie van Lampe Berger

Nieuwe collectie van Lampe Berger
Lampe Berger begint het nieuwe jaar alweer goed met o.a. een aantal nieuwe geuren en branders, prachtige en geurvolle toevoegingen aan elk interieur. Als u op zoek bent naar een product dat niet alleen een heerlijke geur verspreid, maar ook de lucht in huis zuivert, zoek dan niet verder! Lampe Berger is speciaal ontwikkeld om schadelijke bacteriën en ongewenste geurtjes in huis te vernietigen, en verspreid daarbij desgewenst een heerlijke geur. Ideaal als u .

Lampe Berger Bouquet

  Veel mensen zijn al bekend met het merk Lampe Berger met haar prachtige lampen die niet alleen luchtzuiverend zijn, maar ook een heerlijke geur verspreiden in huis. Lampe Berger heeft echter een nieuwe serie geïntroduceerd: Lampe Berger Bouquet! We zijn er trots op dat we u kennis mogen laten maken met dit nieuwe concept, een waardevolle toevoeging aan elk interieur. Waar de traditionele lampen maar kort branden en daarna kort een intensere geur verspreiden, .