Nieuwe collectie van Lampe Berger

Au Gout Exclusif - Nieuwe Geuren 2014

Au Gout Exclusif – Nieuwe producten 2015

Lampe Berger begint het nieuwe jaar alweer goed met o.a. een aantal nieuwe geuren en branders, prachtige en geurvolle toevoegingen aan elk interieur. Als u op zoek bent naar een product dat niet alleen een heerlijke geur verspreid, maar ook de lucht in huis zuivert, zoek dan niet verder! Lampe Berger is speciaal ontwikkeld om schadelijke bacteriën en ongewenste geurtjes in huis te vernietigen, en verspreid daarbij desgewenst een heerlijke geur. Ideaal als u een kamer-keuken hebt waar na het koken het de hele ruimte geurt naar eten. Augout.nl is officieel dealer van Lampe Berger, eventueel kunt u hier de hele collectie bekijken.

Lampe Berger introduceert het hele jaar door nieuwe geuren, de drie nieuwste geuren die Lampe Berger heeft ontwikkeld (niet te gebruiken binnen de Lampe Berger Bouquet serie), zijn , Sunny Peach en de Magnificient Vetiver en de Daring Peper.

Deze laatste is tevens ook de ‘Geur van de maand’, u krijgt dan 1 liter parfum voor € 20,-, i.p.v. € 25,90,-.  De Lampe Berger Luxurious Venice maakt deel uit van het Lampe Berger jaarthema 2013 “een reis om de Middellandse Zee”.  samenstelling van de geuren die bij elkaar komen.  Wilt u eens drie parfums  uitproberen, dan is het nieuwe Triopack misschien iets voor u. In dit Triopack zitten alle drie parfums(van elke geur krijgt u 180 ml, samen voor maar € 14,95).

Daarnaast heeft Lampe Berger vier nieuwe branderseries ontwikkeld, namelijk de Bingo’s, Ovalie’s, Softy’s en Sphère’s. Deze series kunt u hier vinden. Erg speciaal zijn de Softy’s, deze branders hebben een siliconen huls om de fles in de kleuren rood of zwart.

Ook kunt u bij Augout.nl de nieuwste giftsets van Lampe Berger aanschaffen, inclusief (nieuwe) geuren. Deze sets zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Het pakket is compleet gemaakt met een parfum, brander (dus de fles waar u de parfum in doet) en een lont.

Ook zijn een aantal reeds bestaande geuren aangepast en geschikt gemaakt voor de serie Lampe Berger Bouquet. De parfums uit deze serie en de gewone serie zijn níet uitwisselbaar. De producten uit de Bouquet serie zijn speciaal gemaakt voor kleinere ruimtes, zoals de douche en slaapkamer, en geven langzaam hun geur af. Dit in tegenstelling tot de gewone branders die maar kort branden en daarna maar kort hun geur mogen verspreiden.

Voor meer informatie over Lampe Berger kunt u altijd deze link even bekijken.

 

 

Voorjaar 2015 - Lampe Berger - Au Goût Exclusif

Voorjaar 2015 – Lampe Berger – Au Goût Exclusif

 

 

 

Geef een reactie