DKRS sieraden lijn

Trots presenteren wij naast onze Swarovksi sieraden de nieuwe sieraden lijn van DRKS.

DRKS ontwerpt en produceert luxe sieraden in Nederland, waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit wordt nagestreefd. Omdat alle items handgemaakt zijn, is elk DRKS product uniek.

In de ontwerpen gebruikt DRKS veel delicate materialen zoals zoetwaterparels, kristal, facet geslepen glas, silver lined glaskraaltjes en vilt. Daarnaast spelen ook zilver, silver plated en vergulde elementen een belangrijke rol in de designs. Het enige dat DRKS nooit in haar ontwerpen verwerkt is nikkel.

DRKS levert sieraden en accessoires altijd in een luxe sieradendoosje, inclusief dust bag.

Miriam Derksen is de designer en founder van DRKS. In 2013 stopt zij met werken als advocaat en wordt -eindelijk- fulltime sieradenontwerper. Miriam ontwerpt al ruim 15 jaar en heeft inmiddels een eigen stijl neergezet, die duidelijk naar voren komt in de “Royal Felt Collection” van DRKS.

DRKS vindt het belangrijk dat haar producten zo puur en eerlijk als mogelijk tot stand komen. Dit is dan ook een van de redenen geweest om de productie in eigen hand te houd- en en niet te gaan voor massaproductie in lagelonenlanden. Ook bij de materiaalkeuze wordt daar rekening mee gehouden, zonder afbreuk te doen aan het luxe en elegante gevoel dat DRKS omarmt.

Neemt u eens een kijkje bij ons in de Webshop

DRKS-banner-au-gout-4

 

 

Geef een reactie