Little Diva Servies

Little Diva servies

Het Little Diva servies is stoer, eigentijds en uniek met een romantische en soms vintage uitstraling. Het servies is ontworpen door de oprichtsters van Little Diva, de Nederlandse Anne Marie and Marie-Joze Hermans. Zij hadden een droom: een uniek servies ontwerpen dat zich speciaal richt op jonge meiden en vrouwen. En daar zijn ze in geslaagd.

Het Little Diva servies kenmerkt zich door uitbundige printen en kleuren met veel roze en *bling* *bling*. De producten zijn geïnspireerd op de hedendaagse mode, zo is het combineren van verschillende laagjes tegenwoordig helemaal in. Dit zie je terug in het gebruik van de verschillende printen in combinatie met strikjes, pareltjes en kleine spreukjes of zinsneden.

Het servies laat jonge meiden en vrouwen zichzelf identificeren en laat hun dromen uitkomen. Het heeft alle aspecten dat elke jonge vrouw in zich draagt: schattig, sexy, stout, geliefd zijn en betoverend. Het is voor elke meid en jonge vrouw die van zichzelf durft te houden en een eigen personality durft te laten zien. Dát is het Little Diva servies.