Lampe Berger Bouquet

Au Goût Exclusif - Lampe Berger Bouquet

 

Veel mensen zijn al bekend met het merk Lampe Berger met haar prachtige lampen die niet alleen luchtzuiverend zijn, maar ook een heerlijke geur verspreiden in huis. Lampe Berger heeft echter een nieuwe serie geïntroduceerd: Lampe Berger Bouquet! We zijn er trots op dat we u kennis mogen laten maken met dit nieuwe concept, een waardevolle toevoeging aan elk interieur.

Waar de traditionele lampen maar kort branden en daarna kort een intensere geur verspreiden, is deze Bouquet-serie bedoeld om over een langere periode een heerlijke, milde geur af te geven. De geuren zijn dus zachter van ‘smaak’ dan bij de traditionele branders. Deze serie is ook uitermate geschikt voor kleinere ruimtes, zoals uw badkamer, toilet of slaapkamer.

Het Lampe Berger Bouquet bestaat uit drie verschillende soorten geurafgevers. Als eerste de ‘Geparfumeerde roos’, dit is een setje dat bestaat uit een roos van keramiek, en een verstuiver met geur. U kunt de geur op de roos spuiten, en deze zal dan langzaam een heerlijke geur verspreiden. U kunt ervoor kiezen om een roos op een schaaltje aan te schaffen, of een roos aan een hangertje. Het schaaltje kunt u bijvoorbeeld neerzetten op het wastafeltje in de toilet, of een douchemeubel. Het hangertje staat er mooi als u het bijvoorbeeld aan het handvat van een kastdeurtje hangt.

Als tweede in deze serie heeft Lampe Berger de geurstokjes gelanceerd. Dit is een setje van een glazen kubus met parfum, en een aantal stokjes. Deze stokjes zet u in de geur, zodat ze het parfum op kunnen zuigen en op die manier kunnen verspreiden. Dit setje komt overal tot zijn recht, van het badkamerkastje, tot het slaapkamer-raamkozijn aan toe.

Als laatste in deze serie heeft Lampe Berger gekozen voor het ‘Bouquet Roos’, een roos van keramiek in een grijs gelakte pot. De roos is verbonden aan een lont, deze zuigt het parfum op en brengt het in contact met het keramiek, waardoor de geur verspreid wordt. Ook dit product komt tot zijn recht in kleinere ruimtes, waar het een echte blikvanger is.

Kijk nu snel bij deze nieuwe productlijn van Lampe Berger, en laat u verrassen!

Geef een reactie